Gość a Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Mam 22 lata i rozpoznaną fibroadenomę, lekarz stwierdzil ze najprawdopodobniej mam profil estrogenowy. Czy to jest przesądzone że w przyszlosci bede miala problemy z zajsciem w ciąże?? Bo trochu mnie to przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a ale glupoty wypisujesz fibroadenoma to najprawdopodobnie masz guzek w piersi, a to nie ma nic wspolnego z zajsciem w ciaze. Zanim wpiszesz to sobie pczytaj co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja wiem ze to jest guzek, ale guzki te sa spowodowane niskim progesteronem jaki mam, za niskim, a jak wiesz do zajjscia w ciaze potrzebna jest odpowiednia ilosc hormonów. Mowie to co lekarz mi powiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Raczej obecność włókniakogruczolaka nie ma nic wspólnego z problemami w zajściu w ciążę. Proszę się nie martwić zapewne wszystko będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi