Gość Paweł Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Ostatnio biorąc prysznic zauważyłem że mam coś podłużnego pod obiema pachami. Ta jakby żyła jest dość długa i biegnie wzdłuż pachy, chciałbym też dodać żę jestem alergikiem i osobą bardzo szczupła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bez badania trudno określić co może się dziać i co to może być. Trzeba w tej sprawie skontaktować się bezpośrednio z lekarzem. Może to np. powiększone węzły chłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi