Gość tomasz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Panie doktorze co moga oznaczac te wyniki ponizsze mam 28 lat. cholestelor calkowity* 218,68 norma 200 cholesterol hdl* 40,01 Komentarz Wysokie ryzyko* m** 35 mg/dl umiarkowane ryzyko* m* 35-55 mg/dl cholesterol ldl * 157,96 norma* 135 bilirubina calkowita * 0,87 norma* 1,00 ast* 21 norma * 40 ggtp* 70 norma*60 alt* 57 norma* 41 panie doktorze mam wrazenie ze cos mi uciska WATROBE,bóle stawow , kucie w okolicach serca,ból glowy,sedzenie na skurze. pozdrawiam tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie chce cię straszyć ale to mogą być objawy chłonniaka, a jaka morfologia?OB, usg jamy brzusznej obowiązkowo i szybko do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alicja Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 jestem po operacji wotroby juz prawie miesioc a brzuch mam jak balon dlaczego tak sie dzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ale trudno odpowiedzieć na to pytanie bez dokładnego opisu jaki to był rodzaj zabiegu i z jakiego powodu. Zabiegi na wątrobie to bardzo ciężkie zabiegi i powrót do zdrowia i rekonwalescencja po takich zabiegach są długotrwałe. Czasami trwa to miesiącami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystyna Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 robilam ekografye wykazalo ze mam anomalia na watrobie tzn.jest pokryta pecherzykami krwi. czesto swedzi mie skora,uda,posladki .czy to ma jakies powiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystyna Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 robilam ekografie wykazalo ze mam anomalia na watrobie tzn.jest pokryta pecherzykami krwi. czesto swedzi mie skora,uda,posladki .czy to ma jakies powiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mam bardzo wysoki holesterol pomimo diety bardzo uciska mnie watroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi