Gość Sylwia Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Od tygodnia bardzo boli mnie odbyt kiedy dotykam.wyczuwam jakieś zgrubienie pod skórą i gdy naciskam przeraźliwie boli.Niestety nie jest to widoczne wiec nie mam pojecia co to moze być.Prosze o pomoc co mam zrobic do jakiego lekarza sie zwrócic bi nie mam pojecia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiDi Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja Na twoim miejscu Zwróciła się Do Lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 To mogą być żylaki odbytu lub ropień odbytu. Najlepiej udać się odrazu do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolega Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 najpierw do rodzinnege, ale w polsce lekarz tagedia, zdrowa dieta czyli duż białka mięso ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Można najpierw udać się do lekarza rodzinnego po skierowanie do chirurga. Ale sama dieta niestety tu nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi