Gość margot Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mam pytanie odnośnie odbytu to znaczy od kilku lat podczas miesiączki lub nieraz, nie zawsze podczas załatwiania sie albo podczas zimy jak trochę zmarzne mam straszne bóle takie jakby skurcz kłucie w odbycie które trwa krótko ok. 4 sekundy czasami tez z odbytu leciała mi krew takie bóle miałam także przy porodzie hemoroidy są wykluczone miałam robiona sigmoidoskopie w tym kierunku co to może być lub jakie badania powinnam wykonać wzwiązku z ta dolegliwością z góry bardzo dziekuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Skoro w sigmoidoskopii i po badaniu palcem przez odbyt wykluczono hemoroidy to być może ból spowodowany jest jakimś podrażnieniem nerwu obwodowego (neuralgia). Najlepiej, aby z tym problemem udać się jeszcze na konsultację do proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi