Gość Elazbieta Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Panie doktorze ,mam pytanie mam w pochwie guz ktory podczas wysiłku wysuwa sie ,i piecze co to moze byc? ostatnio dzwigałam ciezkie paczki ,pracuje w angli, czy to moze byc tego przyczyna czy potrzebny jest zabieg na czym on polega,jak długo nie bede mogła pracowac?bardzo prosze o odpowiedz i bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bez badania absolutnie nie odpowiem na pytanie czym może być taki guz i jakie powinno być dalsze postępowania. Trzeba w tej sprawie pilnie skonsultować się z ginekologiem, gdyż taki guz może świadczyć o procesie nowotworowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi