Gość Magda Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam, patrzyłam na forach i albo źle szukałam albo nie pokrywa mi się to co mam ja z innymi a może po prostu przejmuje się czymś czym nie powinnam:D Chodzi o to że mam taki guziczek w piersi na około 2-3 cm. więcej raczej nie ma:) Nie jest on przy sutku. Jest nisko bardziej od zewnętrznej strony ciała. Zmienia wielkość i chyba kształt pomimo że jest twardy, trochę się przesuwa a jak naciskam na niego to muszę mocniej żeby mnie zabolał. A ogólnie czasami często mnie ta jedna pierś boli i nie ma to nic wspólnego z okresem, czasami lekko ale był okres że nie wytrzymywałam. Czy to dojrzewanie? Mam 21 lat*) Wiadomo do ginekologa za bardzo iść nie chce bo po co skoro to błahostka a i tak wstyd mi o tym pisać. Byłabym wdzięczna jeżeli dostałabym odpowiedź:) Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Magdo, nie wiadomo czy to błahostka. Nie ma się czego wstydzić tylko radzę jak najszybciej iść do ginekologa, niech zrobi Usg piersi. W dzisiejszych czasach nawet bardzo młode dziewczyny zapadają na złośliwego raka piersi, więc nie ryzykuj tylko się zbadaj. Być może to błahostka- będziesz spokojniejsza jak lekarz to zbada.Odwagi, nie zwlekaj! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi