Gość Beata81 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 2 lata temu miałam usuwany wyrostek robaczkowy. Przy tym zabiegu okazało się,że mam torbiel czekoladową pękniętą. 5 miesięcy temu urodziłam dziecko. Czy możliwe jest,że ta torbiel zniknęła? Czy muszę udać się do ginekologa na badania. Po porodzie byłam na wizycie u lekarza ginekologa lecz on nic nie zauważył aby była tam jeszcze torbiel. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tak, taka torbiel mogła ulec wchłonięciu. Proszę regularnie tylko zgłaszać się na wizyty kontrolne do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata81 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dziękuję ślicznie za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi