Gość waldemar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam! 3 lata temu mialem wycieta przetoke okoloodbytnicza. Lecz 4 dni temu poczulem ze zbiera mi sie ropa w miejscu wycietej przetoki(zaczerienienie oraz guzek wielkosci orzecha twardy) mam rowniez problemy z kregoslupem i po zazyciu leku nimesil ropien sie schowal czy jest mozliwe ze ropien sie wchlonal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nimesil jest niesteroidowym lekiem przeciwzapalnym i działa głównie objawowo, czyli przeciwbólowo. Radzę skonsultować się z chirurgiem w sprawie podejrzenia ponownego ropnia okołoodbytniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Niestety okazal sie to ropien bardzo duzy i gleboko schowany jestem juz po mam wlozony dren ktory jest przypity agrafka do skory czy to normalne? teraz czekam na wygojenie i pewnie przetoke trzeba bedzie usuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi