Gość Jola Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mam pytanie.Moja mama miala silny krwotok z nosa i dostala wysokiego cisnienia.Nigdy wczesniej nie chorowala na nadcisnienie,ma lat 60.Lekarz przepisal jej prestarium 5mg.Ale po tych lekarch ma za niskie cisnienie i robi sie blada.Czy moze byc tak ze niepotrzebnie bierze leki lub w ogole nie choruje na nadcisnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dodam jeszcze ze po tym krwotoku robiono jej badania krwi i moczu i wyniki wyszly bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Twoja mama koniecznie musi zrobic badania, njalpeiej w szpitalu, być moze lek który stosuje jest za silny,m np za duza dawke bierze. Czeste krwotoki z nosa to najczesciej nadcisnienie, które trzeba leczyc. Pozdrawiam, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 ja tez mialam silne krwotoki z nosa spowodowane nadcisnieniem mialam w tedy 18 lat poprostu stres spowodowal ze cisnienei bylo za wysoki dostalam leki i sie uregulowalo ale przy krwotokach stracilam duzo zelaza bylam slaba wypadaly mi wlosy pilam Floradix in tez bardzo mi pomogl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi