Gość darek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Panie doktorze mam pytanie podczas stosunku czulem bol jak by mnie skurcz chwycil w dolnej czesci worka mosznowego w okolicy odbytu poczym worek powiekszyl mi sie bardzo i zrobil sie az granatowy i penis rowniez. teraz mi wszystko powoli wraca do normy ale czuje dalej bol i boje sie ze znowu cos mi sie stanie. teraz w tej okolicy czuje jak by mi sie tam zrobil guz. co to moze byc? dodam ze mialem robione usg i nic nie wykazalo. z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Mógł to być objaw niedokrwienia wskazanej okolicy. Bez badania trudno coś więcej powiedzieć. Warto aby wykonać nie tylko zwykłe usg ale również usg dopplerowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi