Gość Miro Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Miałem założona nitkę na przetokę jakieś 2 miesiące temu nitka wypadła. niby rana się zagoiła ale tak jakby nie dokonca bo został taki kanalik który jest już skora. generalnie nie ma wycieku ropnego ani żadnego bólu. czasami mnie swędzi ale myślę ze jest to wina żylaka bo takowego mam w pobliżu.dodatkowo w miejscu gdzie kończyła się przetoka został tez kawałek skory tak odstający( taki dzyndzelek długości ok 0,5 cm). chirurg chciał mi go podwiązać nitka jak hemoroida żeby odpadł ale niestety się to nie udało bo nitka się zsuwa. generalnie mi to nie przeszkadza w niczym tylko denerwuje sam fakt ze to mam. co mam z tym zrobic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga, który powinien zadecydować o dalszym postępowaniu czyli albo ponownej próbie podwiązania zmiany albo wycięciu definitywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi