Gość Magda Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Panie doktorze bardzo proszę o pomoc otóż mam ciągłe nieustające pieczenie w pochwie od 6 miesięcy miałam już przepisane tyle lekarstw które chyba mi bardziej zaszkodziły niż pomogły miałam robione badanie moczu,posiew moczu,cytolgię i wszystko jest dobrze nie mam pojęcia co to może być w wymazie na czystość pochwy wyszła III i brak pałeczek kwasu mlekowego w tym liczne nabłonki Lekarz zdiagnozował u mnie małą nadżerkę czy to ona może powodować to pieczenie??i czy nadaje się do wymrożenia ??bo po leczeniu lekarstwami któryś raz z rzędu już wraca,teraz byłam u ginekologa który stwierdził u mnie oprócz nadżerki niewielki stan zapalny przepisał mi lekarstwo Gynoflor oraz probiotyki które mam brać ponad 3 miesiące,boję się że zaszkodziłam sobie leczeniem na własną ręke i to już nigdy mi nie przejdzie.Proszę o odpowiedz.Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 O sposobie leczenia nadżerki powinien zadecydować ginekolog. Objawy pieczenia sugerują stan zapalny. Najlepiej wykonać wymaz z pochwy na posiew. Prawdopodobnie to grzybica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 skoro masz brak paleczek kwasu mlekowego, to koniecznie kup lacibios femina i łykaj regularnie przez co najmniej kilka miesięcy. musisz odbudować florę, bo inaczej ciągle będziesz coś łapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi