Gość Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mam 25 lat. Od ostatniego stosunku minęło 2 tygodnie i mam od tamtej pory problem. Moja skóra na prąciu stała się strasznie wrażliwa, jak ją ściągnę to potrafi pęknąć i pojawia się krew. Pojawiła również się dziwna krosta, która czasem piecze (koloru jakby żółtego) dookoła jest zaczerwieniona i twardsza. Robiłem okłady Borasolem i Rywanolem i nic. Przyznam się, że wstydzę się iść do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Pytanie: czy Pana ostatni stosunek seksualny nie był zbyt ryzykowny, z osoba przygodną, co do której nie ma Pan pewności zdrowotnej? Niestety mógł się Pan zarazić jakąś chorobą weneryczną. Bez oglądania i badania bezpośredniego tej zmiany na członku trudno powiedzieć co to może być i na jakim tle powstało. Najlepiej jak najszybciej skontaktować się z dermatologiem. On zadecyduje o dalszym postępowaniu leczniczym, a w chwili obecnej nie zalecam Panu żadnych działań na własną rękę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 albo załupek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 piecze mnie końcówka wacka. co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi