Gość Agata Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam, od dłuższego czasu pobolewała mnie okolica zewnętrznej strony kostki, ból był taki jak gdybym miała tam siniaka jednak kolor skóry wyglądał normalnie nie było żadnych zmian(nie uległam również żadnemu urazowi), dziś pod kostką dostrzegłam guzek jest wielkości 0,5--0,8cm, gdy go dotknę boli tak jakby to miejsce było zbite(nie uderzyłam się w to miejsc, nie mam też tam zasinienia czy obrzęku jest tylko ten guzek który jest tak twardy jak gdyby była tam kość) Czy to może być jakaś zmiana rakowa?Bardzo się tego boję gdyż w mojej rodzinie zdarzały się choroby nowotworowe i obawiam się że jestem genetycznie obciążona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Lokalizacja i charakter guzka mogą wskazywać na ganglion czyli torbiel galaretowatą. To zmiana łagodna. Aby jednak dokładnie stwierdzić co to może być najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi