Gość Kamil Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Po ściągnięciu skórki z penisa i erekcji naskórek cofając się *zataczając*(nasuwa sie na siebie) i to powoduje, że pręcie nie do końca pokryte jest naskórkiem, czy to normalne? (jak do tej pory staram sie siłą wyciągnąć ten *wsunięty* naskórek pod naskórek. Czy to narmalne? Czy powienienem coś z tym zrobić? Proszę o pomoc. Ps. prącie uodparnia się na ból, czy nie? i czy może jej końcówka być nie pokryta naskórkiem (sama końcówka żołędzia [nie cały żołądź])? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Cały żołądź nie musi być pokryty napletkiem. To normalna sytuacja, którą spotyka się nader często. Po erekcji żołądź jest całkiem nagi i nie pokryty skórą napletka. Myślę, że wszystko u Ciebie jest w porządku. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości skontaktuj się z urologiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkkkkkk Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 tez mam problem, sciagam skore jest ok, ale gdy pusze wraca na zoledzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 To moze byc spowodowane zerwaniem wiazadelka, udaj sie jak najszybciej do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 U mnie tez się cofa i nie wiem co mam robić !!Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi