Gość Filip Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ostatnio wykryłem po prawej stronie języka dziwne wybrzuszenie ani mnie nie boli, ani nie jest twarde ani nie ma innego koloru, ma kolor błony śluzowej. Strasznie się wystraszyłem pierwsze co mi namyśl naszło to rak!. teraz nie mogę po nocach spać. Nie wiem co to może być. Dbam o jamę ustną, nie palę papierosów ani nie nadużywam alkoholu. Być może wcześniej to miałem, ale teraz zauważyłem, może przygryzłem się kiedyś w język i mi zostało takie wybrzuszenie jakby blizna. Może też to być niegroźny włókniak? Dodaje zdjęcie do łatwiejszej identyfikacji. http://img521.imageshack.us/img521/2562/p1020951l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czy to może być coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jozek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No i jak tam filipie z ta narosla ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi