Gość Kuba Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam. Mam problem. Pracuje fizycznie i mam problem. bol brzucha przy schylaniu si. mam zmiany w okolicach bioder jak by miesnie powstawaly,kekarz twierdzi,ze tak powinno,byc,ale wczesniej tak nie mialem, szukam porady co mam zrobic,zeby zalatwic ten problem pozytywnie. bo sie mecze juz 2gi tydzien. porosze o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bez badania trudno określić. Jeśli rzeczywiście nie są to przepukliny pachwinowe (najlepiej, żeby obejrzał to chirurg) to być może tylko jest to przeciążanie mięśni brzucha (ból w okolicy ich przyczepu do miednicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi