Gość Marek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam. Od dawna mam mały pieprzyk na ręce koloru szaroniebieskiego (?) , nie powiększa sie on ani nie boli, po prostu jest. Kiedy *przelecę* palcem po nim mam wrażenie, że jest on troszkę wypukły. Ostatnio czytałem, że takie pieprzyki należy wyciąć ponieważ są niebezpieczne dla zdrowia, czy to prawda ? Podkreślam, że mam go od dawna. // Mam 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Bez badania trudno mi określić. Trzeba w tej sprawie udać się do dermatologa. Jeśli dermatolog stwierdzi, że ta zmiana jest podejrzana na pewno da skierowanie na usunięcie tego znamiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi