Gość Grazyna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wystapienie bolących krost w okolicach brzucha na wysokości pasa trwających od tygodnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Może to półpasiec. Bez badania trudno mi określić. Radzę w tej sprawie zgłosić się bezpośrednio do lekarza najlepiej dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grazyna Bielas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie zogniskowanych w jednym miejscu tylko rozuconych po całem lewym boku od pasa do żeber a l som tylko 5 8 hrost tylko jedna bolonca całybok mnie swaędzi patszyłem w neci na zdjecia na puł pasca i to do tyh zdjec jest nie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Trzeba w tej sprawie udać się do dermatologa. Takie zmiany mogą być też objawem jakiegoś uczulenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi