Gość agnusia Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mam okropne bóle brzucha przy oddawaniu stolca często aż do płynących łez ból jest tak silny. Samo oddanie stolca już nie sprawia mi bólu. ból jest w momencie jego ,,przejścia**...Brzuch mi wtedy bardzo rozpiera i on rośnie. Stolec oddaje nie za często bo około 2x w tygodniu. Ma on bardzo nieprzyjemny zapach.Miewam zaparcia a biegunki albo raczej rozwolnienie od czasu do czasu sporadycznie.Nie mam hemoroidów ani też krwi w kale z wyniku testu na krew utajoną- test ujemny!Ale często miewam też cuchnące okropne gazy. Brzmi to fatalnie ale tak jest.Jak już udam się do toalety to mam strach przed bólem. Proszę o radę. Uprzejmie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Trudno określić co się dzieje bez badania bezpośredniego. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do gastroenterologa. Być może konieczne okaże się wykonanie kolonoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnusia Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziękuję...Pewnie trzeba czekać w kolejce?Gastroenterolog w małej miejscowości nie przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnusia Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A dziś ponownie spotkał mnie okropny ból brzucha. Z taką siłą, że wypróżnienie stawało się nie mal nie możliwe. Bardzo mnie bolało jak ..kał próbował sie przecisnąć bym mogła go wydalić. Czemu tak się dzieje. Było mi w tym momencie bardzo niedobrze, spociłam się i czułam strach a zęby zaciskałam z bólu. Czym takie objawy mogą być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi