Gość Monika Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzień dobry panie doktorze,chodź wiem że to może nie odpowiednie forum to jednak bardzo bym prosiła o poradę bo już nie wiem gdzie mam się zwrócić o pomoc,chodzi mi o skuteczne przesunięcie miesiączki przynajmniej o 2 3 dni ponieważ będe przechodzić 1-maja operację narządu rodnego i nie wyobrażam sobie w tym dniu miesiączki.Dziś zaczęła mi się miesiączka która trwa 6 dni więc jak obliczyłam następna wypadnie mi właśnie 1 maja,bardzo proszę o jakieś skuteczne sposoby nie mające wpływu na pogorszenie stanu zdrowia dodam że nie zażywam tabletek antykoncepcyjnych bardzo proszę o pilną odpowiedz panie doktorze.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie ma innej metody tylko trzeba zmienić termin zabiegu. W czasie krwawienia miesiączkowego nie wykonuje się żadnych zabiegów. Trzeba skontaktować się z ośrodkiem, gdzie będzie przeprowadzany zabieg i zmienić termin zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emile Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 w niedziele mam dostac okres a w ponedzialek wyjezdzam na wczasy.czy jest jakas mozliwosc zeby przesunac miesiaczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jeśli nie zażywa Pani środków antykoncepcyjnych to nie ma takiej możliwości. W przypadku zażywania środków antykoncepcyjnych nie robi się przerwy w przyjmowaniu pigułek tylko zażywa się je ciągiem i wtedy krwawienie miesiączkowe nie pojawia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi