Gość Karolina Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam, Ostatnio zauważyłam ślady krwii na papierze toaletowym. Dzisiaj już nie było śladów na papierze, ale wydaje mi się, że krew pojawiła się w kale.Pojawił się za to przezroczysty śluz na papierze. Nie mam żadnych bólów brzucha, zaparć. Również nie mam problemu z wypróżnianiem się. Nie wydaje mi się, żeby mogło to samo przejść. I chyba konieczna będzie wizyta u lekarza. Ale chciałabym się dowiedzieć co mogłoby to być. Napiszę jeszcze, że jestem dość młodą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bez badania trudno określić co może być przyczyną takich dolegliwości. Zazwyczaj powodują je żylaki odbytu. Najlepiej w tej sprawie udać się na badanie do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi