Gość Paweł Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam, piszę to pytanie ponieważ zastanawia mnie jedna rzecz. Uderzyłem się dość mocno w prawe ramie w biceps. Siniak był spory.Wszystko byłoby normalne lecz zastanawia mnie jedna rzecz, centralnie, w miejsce uderzenia powstał mały guz, Srednica ok. 1cm. Dziwi mnie to, ponieważ zwykły siniak znika po tygodniu, to prawa, siniak niemalże całkowicie zniknąl, lecz zastanawia mnie ten guz. Czy mam się tym martwić, powiniem iść do lekarza?. PS. od uderzenia minęło 8 dni. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie to jeszcze jakaś pozostałość po krwiaku. Najlepiej smarować zgrubienie żelem z heparyną (np. Lioton 1000) oraz rozgrzewać miejsce po sińcu. Jeśli zmiana po około 2 tygodniach nie ustąpi trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Smaruję to *Żelem Arnikowym*, Moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Lepszy będzie żel z heparyną (np. jak wyżej) ponieważ heparyna przyspiesza proces wchłaniania krwiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi