Gość Elzbieta Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Panie doktorze mam 50 lat urodziłam 3 dzieci w obecnym czasie ciezko pracowałam , moja praca polegała na ponoszeniu ciezkich rzeczy,ostatnio w czasie kąpieli i mycia narządow kobiecych wyczułam jakis guz,a raczej jest tak jak piłka jak siedzie i mało robie chowa sie do środka jak dzwigam wychodzi na wierzch ze jest wyczuwalna i gdy sie pomywam.W śroku czuje pieczenie i bol,boli mnie przy tym krzyz,nie wiem co to jest? Czy mogłby pan powiedziec mi co to moze byc.Prosze oodpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Być może jeśli guz występuje na zewnątrz pochwy w okolicy bliskiej pachwinie to przepuklina pachwinowa lub udowa. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się najlepiej z chirurgiem. Chyba, że guz jest wewnątrz pochwy to może być wypadająca macica co trzeba skonsultować z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elzbieta Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Guz jest wewnetrzu pochwy,wysuwa sie i chowa przy wysunięciu piecze ,....dziekuje Czy jest konieczny zabieg? na czym to polega? Czy bede mogła dalej pracowac? prosze o odpowiedz ..dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi