Gość Robek Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Mam od wielu lat przy środkowej części odbyta takie jakby przetarcia podłużne prawie do krwi, choć nie sączy się z tego krew bezpośrednio tylko czasami jak trochę mocniej podetrę to papierem. Czy to jest jakaś choroba czy może potrzebna jest na to jakaś dobra maść, żeby to wyleczyć? Poza tym innych objawów ze stolcem nie mam ani żadnych boleści z tym związanych tylko lekkie swędzenie w tych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do chirurga. On po badaniu zaleci odpowiednie postępowanie. Może powodem są żylaki powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam na jądrach żyłki (nitki) o zabarwieniu czerwonym, czy to właśnie tą chorobę oznacza? Poza tym od dziecka chodzę w nocy przynajmniej ze dwa razy oddawać mocz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 To zwykłe raczej poszerzone żył na mosznie. Typowy stan. Z problemem nocnego oddawania moczu radzę skonsultować się z urologiem, ale być może to taka natura Pana organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi