Gość Adrian Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Witam.Miesiąc temu zauważyłem że moje lewe jądro jest większe od prawego i wisi nieco niżej.Odczuwam również czasami lekki ból, nie jest on uciążliwy lecz odczuwam wtedy taki dyskomfort.Chciałbym wiedzieć jaka może być tego przyczna.Mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zwykle lewe jądro wisi niżej od prawego. Co do wymiarów to też nie muszą być identyczne, choć jeżeli różnica jest bardzo duża i występują bóle to warto udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 różnica nie jest duża a co do bólów to nie zbyt mocne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jak wyglada operacja , wodniaka albo zylaków podwrózka nasiennego ?? jestesmy wtedy pod narkoza czy nie ? prosze o szybka odpowiedz , góry dziekuje *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ??? Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam ja ma problem taki ze lewe jadro jest wyzej od prawego,jest troche wieksze i odczówam w nim bole tak jak by kmnie ktos kół w te jadro badz jak by zyły sie naciagały, nie wiem jak to opisać.Co z tym robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam. Mam 28 lat, od 12 roku życia zauważyłem dużą zmianę pomiędzy lewy i prawym jądrem. Lewe jądro jest większe, a prawe mniejsze. Duży wpływa ma na to temperatura też. Wyraźnie obok lewego jądra wyczuwam coś co w dotyku przypomina jakieś *żyły*. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi