Gość róża Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, od kilku dni męczy mnie dziwny ból w lewej ręce. Z początku bolały mnie palce, następnie ból przewędrował na nadgarstek. Ból czuję tylko w lewej ręce, lekki, gdy nie dotykam, mocniejszy, gdy dotknę tego miejsca. Nie mam żadnych zaczerwienień skóry, ale jest bardzo wrażliwa, szczególnie gdy np. ma styczność z wodą. Czy to może być coś poważniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Bez badania nie można ewidentnie odpowiedzieć na to pytanie. Trzeba, aby lekarz zbadał Panią bezpośrednio. Bóle takie mogą być przejawem np. miejscowego zapalenia stawów nadgarstka, choroby reumatycznej czy też dny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi