Gość Ania202 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mam na imie Ania . Chciałabym usunąć pieprzyka , ale nie wiem czy wolno? i czy to boli? I gdzie można by usunąć taki pieprzyk? ten pieprzyk jest pod ustami , na brodzie tak z boku i strasznie mnie wkurza.Chcę go usunąć. prosze o jak najszybszą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Oczywiście, że można usunąć pieprzyk ze względów kosmetycznych. Z rodzicami idź do prywatnego gabinety chirurgicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania202 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 a można by usunąć w gabinecie dermatologicznym.laserowo lub innymi sposobami. i ile by to kosztowało? mieszkam w Częstochowie , ale nie wiem czy tam są takie gabinety. i czy długo trzeba czekać na wizytę i na usunięcie?proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jesli będziesz miała skierowanie np*od lekarza rodzinnego albo od dermatologa to mozesz to zrobić na ubezpieczenie(ja tak usuwałam).Lekarz musi wybrać metodę usunięcia po wcześniejszym zbadaniu dermatoskopowym.Wcale na zabieg nie czekałam długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aleksandra Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 tez mam ten sam problem .. nie wiem tylko ile t kosztuje i czy w moim wieku czyli 13 lat mozna wykonac taki zabieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi