Gość Wiktor Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Wczoraj miałem zabieg usuwania guzka który byłna dolnej wardze , był on prawdopodobnie skutkiem podrażnienia. po założeniu szwów zauważyłem że trochę zaczerwieniło się , dziś rano zauważyłem że praktycznie cała okolica jest zaczerwieniona dosyć mocno, nie ma żadnego krwawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 To może być objaw nadkażenia rany. Najlepiej taką ranę przemywać Rivanolem. Gdy pojawi się obrzęk wokół rany, tkliwość i wzmożone ucieplenie należy skosnutlować się z lekarzem prowadzącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi