Gość dorota Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Prawie dwa miesiące temu miałam usunięty pęcherzyk żółciowy. Dobrze się czuję, nie mam żadnych dolegliwości, szwy prawie się wygoiły. Lęczę się również u reumatologa bóle stawów i kręgosłupa. Dziś byłam pierwszy dzień ma zabiegach na kręgosłup prądy nemec, na które dostała skierowanie jeszcze przed operacją. Nie zastanawiałam się, czy powinnam pójść na te zabiegi. Byłam umówiona i poszłam. Bardzo się wystraszyłam gdy w trakcie zabiegu poczułam ostry ból w jamie brzysznej w okolicy pęcherzyka. Po zabiegu ból ustąpił. Czy powinnam zrezygnować z zabiegów? Jeśli tak, to po jakim czasie mogę je kontynułować dalej?. Po jakim czasie mogę wykonuwać jakieś ćwiczenia na kręgosłup??. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Nie ma przeciwwskazań do korzystania z takich zabiegów po tym rodzaju operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ale czy taki ból jest normalny. Czy może świadczyć o tym, że coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi