Gość Tomasz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Od ponad tygodnia po wypróżnieniu nie mogę sie podetrzeć ponieważ odczuwam silny ból kilka milimetrów od odbytu w strone moszny.Oglądająć to miejsce zauważyłem jedynie zaczerwienioną skóre w tym miejscu.Smaruje maścia Linomag jednak każdego ranka jest to samo a ból nie ustepuje.Nie boli podczas defakacji a jedynie przy podcieraniu i dotykaniu.Do tego od 3 dni mam dziwne dreszcze ale bez goraczki.Skóra nie jest nigdzie rozerwana ani pęknieta.Boli przy dotykaniu,podcieraniu.Od kilku lat cierpie na hemoroidy lecz nie mam z nimi problemów.Może z 3-4 razy miałem krew w stolcu ale zawsze maść pomagała na długo.Teraz stosowałem maśc na hemoroidy ale nie pomogło więc od 3 dni stosuje linomag na podraznienia i tez nic.Dodam że czesto uprawiam sex - nawet 4-5 razy dziennnie.Podejrzewałem już podrażnianą prostate od wielu wytrysków ale sam już niewiam co myśleć.Wybieram się za granice a ból nie przechodzi od 10 dni , proszę o pomoc pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wlobo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Tomasz, twoja dolegliwosc nie ma nic wspolnego z prostata ani seksem. Moja rada, nie podcieraj sie papierem toaletowym tylko podmywaj nie oszczedzajac wody i idz do lekarza aby smienil ci masc na inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Te objawy właśnie mogą być związane z hemoroidami. Radzę najlepiej w tej sprawie udać się do proktologa. Leki dostępne bez recepty mogą być w tym przypadku mało skuteczne. Trzeba wdrożyć odpowiednie leki doustnie i miejscowo zapewne z dodatkiem sterydów dostępne na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi