Gość dominika Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam.Szanowny Panie doktorze zwracam sie serdecznie z prosbą rok temu było w moim zyciu takie zdarzenie ćwicząc na rowerze stacjonarnym miałam ustawiony najwyzszy opór czyli ciezko pedałując wpewnej chwili z pochwy wypłynęła mi krew a nastepnie ból w pachwinie i trwający zawrot głowy około minute....Panie doktorze po tym zdarzeniu za około poł roku zaczełam w dni płodne miecgalaretowatą mase i mam pod oczami wielkie since czy to wydarzenie miało wpływ na to co sie stało ze jestem chora b prosze o odpowiedz i dziekuje dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się na badanie do ginekologa. Bez badania ginekologicznego trudno określić co może być powodem tychże dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi