Gość wacław Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Gdy mam wyjść z domu albo jechać w dalszą podróż odrazu zaczyna mi się chcieć na ubikację ale jest problem bo nie mogę nic wycisnąć.najczęściej muszę się wracać z drogi lub robić to poza domem .o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Trudno powiedzieć czy to wynik stresu czy braku czasu w okresie poprzedzającym wyjście z domu. Jeśli przewiduje Pan wyjazd to najlepiej 2 dni wcześniej starać się spożywać potrawy bogate w błonnik, tak aby do czasu wyjazdu zdążyć się wypróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi