Gość Elzbieta Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam -od kilku tygodni bardzo swedza mnie sutki - dokladniej brzegi sutka -pojawil sie jakby liszaj --zaczerwienienie -- co to moze byc ? pozdrawiam i dzekuje z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Być może to jakieś uczulenie. Radzę w tej sprawie udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja także mam podobny problem ale plamy w podobne do liszaja są również na brzuchu plecach wewnętrznej strony rąk. Na początku były to czerwone plamy i w środku punkt jakby ropa, na następny dzień pęka i się wysusza. Nie mam pojęcia co to może być nie jestem na nic uczulona nie miałam dotychczas problemów ze skórą. Bardzo proszę o radę jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi