Gość SANDRA Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Dzień dobry panie doktorze ! Mam 52 lata i mam mieć usunięte jajniki i macicę razem z szyjką . Czy podczas takiej operacji robi się plastykę pęcherza moczowego ,potwornie boję się nietrzymania moczu . Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam , życzę panu i całej rodzinie WESOŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Nie. W czasie takiego zabiegu nie wykonuje się standardowo plastyki pęcherza moczowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SANDRA Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dziękuję , a co co zrobić jeżeli jednak wystąpi nietrzymanie moczu , moja znajoma ma już ten problem tylko nie chce pójść do lekarza , jestem przerażona . Co wtedy panie doktorze ? słyszałam o wielu kobietach mających ten problem . Jeszcze raz życzę Wesołych Świąt ! Pozdrawiam Sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi