Gość Kasia Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam! Mam bóle z prawej strony podbrzusza. Te bóle nasilają się i znikają. Byłam u trzech ginekologów. Jeden stwierdził mi, że mam zapalenie i żółć w jajniku, drugi że mam powiększony pęcherzyk, zaś trzeci, że mam przewlekłe zapalenie. Biorę tabletki Gynalgin, Cataflam i Rolicyn. Ponadto nie mogę zbyt długo siedzieć gdyż zaczyna mnie strasznie boleć. Mam niewielkie nudności. Pozdrawiam *-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Trzeba na razie poczekać na działanie leków, które Pani stosuje. Nudności mogą być objawem ubocznym stosowania tych leków. Po wybraniu wszystkim leków trzeba udać się na wizytę kontrolną do ginekologa. Te leki, które Pani stosuje działają właśnie na stan zapalny jajników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grazia Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 tojest choroba przewlekła niedo wyleczenia ja choruję 12 lat jest coraz gorzej spowodowane jest to zrostami w jamie brzusznej tak trudno jest z tego wzgkędu że nikt nie wierzy ze jestem chora i to bardzo boli ,lekarze nie chcą operować ,bo moga być komplikacje w sensie nastepnych zrostów pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi