Gość Izabela Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam serdecznie, od jakiegoś czasu strasznie boli mnie brzuch przy czym odczuwam jakby był to skórcz. Ból pojawia się po prawej stronie zaraz pod piersią. Towarzyszy mi przez kilka sekund po czym ustaje i tak ze 2-3 razy. Nie występuje codziennie, ale co jakis czas( raz w miesciacu lub rzadziej). Co z tym robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Prawdopodobnie to bóle typu neuralgicznego czyli spowodowane samoistnym podrażnieniem nerwów obwodowych. taki stan nie wymaga leczenia. Jednak, aby przekonać czy jednak narządowo wszystko jest w porządku radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izabela Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dziękuje za odpowiedz. myślałam ze to moze cos z żołądkiem lub wątroba poniewaz pomaga mi tylko sylimarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi