Gość ela Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Mam na imie Ela ,,i zwracam sie z prozba do specjalisty jestem po zabiegu na przepukline pepkowa wykonana w usa 2tyg temu bylam na katroli i doktor powiedzial mi ze jest ok ale od paru dni zwlaszcz popolodniu pobolewa mnie zoladek kal oddaje normalnie wiec niewiem czy to po tym zabiegu to tak jest czy musze udac sie do lekarza rodzinnego prosze o udzielenie mi informacji pozdrawiam ELA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Bez badania trudno odpowiedzieć na takie pytanie i wyjaśnić przyczynę bólu w nadbrzuszu. Być może to sprawa całkiem niezależna od zabiegu. Może patologia właśnie tkwi w żołądku i/lub dwunastnicy. Do rozważenia wykonanie gastroskopii jeśli dolegliwości w przeciągu 1-2 tygodni nie ustąpią. Najlepiej iść z tym problemem do lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi