Gość Agusia3639 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Wczoraj miałam operacje na przepukline pepkowa poniewaz mi sie ponowiła i mam załozona siatke. Czy bede miała jakas diete po tej operacji.? i ile dub sie lezy po operacji.*d bardzo prosze o odpowiedz Odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie ma żadnej diety po takiej operacji. W szpitalu po takiej operacji pozostaje się z reguły 2-3 doby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jestem 3 miesiąc po operacji przepukliny pepkowej nie mam diety.Mam założoną siatkę,ale powiem szczeze ze jak cos się ciężkiego dzwignie to boli brzuch.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert l.44 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opracja przepukliny pepkowej o 9.00. Wybudzenie o 12.00. O 16.00 bylem juz w domu. Lekarz zalecil bym od razu jak najwiecej chodzil. Profilaktyka przeciwbolowa (tabletki). Za 7 dni zdjecie szwow. Za 4 tyg.powrot do pracy. Bol jest do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkmd99 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 W dniu 26.03.2010 o 18:57, Gość stapler napisał: Nie ma żadnej diety po takiej operacji. W szpitalu po takiej operacji pozostaje się z reguły 2-3 doby. tak? miałem wczoraj a dziś już w domu.. tyle że w prywatnej klinice bez refundacji i po raz pierwszy od razu siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kevinmig Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 https://www.vykupspb.ru/ - Срочный выкуп неисправных машин марки Baltijas Dzips модели TF 1800, 1958 года выпуска, тип кузова пикап одинарная кабина с объемом двигателя 3152 коробка передач автоматическая в Санкт-Петербурге. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi