Gość Wojciech Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Serdecznie witam! Od urodzenia na lewej nodze mam znamienie barwnikowe o rozmiarach: szerokosc- 2 cm, dlugosc- 5 cm. Czy możliwe jest usuniecie owego defektu? Dodam, ze mam lat 20 jesli to istotne. Udalo mi sie znalesc podobne znamie tyle ze mniejsze w internecie: http://www.lubecki.pl/galeria/19,znamiona_barwnikowe.html?PHPSESSID=2a2f144103c49911eacfa16921cbc4cb Jesli nie ma mozliwosci pozbycia sie znamienia droga chirurgiczna to czy w takim przypadku moge np zakryc to tatuażem bez zadnych nieprzyjemnych konsekwencji? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojciech Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 PS. moje przebarwienie to opcja np 1 w linku powyzej. tzn *myszka* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi