Gość Marta Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam , ostatnio wyczułam na mojej glowie twardego guza ,jest bezbolesny ma ok..15 mm , czuje jakby wyrastał z czaszki, nie przemieszcza sie , jest on na gorze glowy po prawej stronie. od kilku lat mam migreny , tak 2 razy w miesiacu czasami częściej , boli mnie wtedy ta strona głowy po której jest guz ,i prawe oko, , mam wtedy mdłości , prosze o rade czy to może byc coś poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hermenegilda Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 podane objawy nie sa charakterystyczne dla guzow *na zewn* czaszki ale dla samej migreny. bole glowy powoduja nowotwory wewnatrzczaszkowe- ale czesciej bole maja inne podloze niz nowotworowe. nie martwilabym się bardzo na pani miejscu a dla pewnosci mozna zawsze porozmawiac z lekarzem rodzinnym i poprosic o rtg czaszki. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi