Gość Urszula Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam Na udzie mam zgrubienie, najprawdopodobniej tłuszczaka bez torebki, rozlanego, byłam u lekarza chirurga, który odradzał mi jego usunięcie metoda tradycyjną, ponieważ miałabym wgłebienie w udzie oraz bliznę, natomiast chirurg plastyczny oferował mi usunięcie zgrubienia poprzez liposukcję, ale twierdził, iż trzeba usuwać tkankę tłuszczową z obu ud, aby efekt był równomierny. Nie rozumiem dlaczego z obu ud, jestem osoba szczupła, jedynie chciałabym zlikwidować tkankę tłuszczową (tłuszczaka) z jednego uda ze względu kosmetycznego . Czy istnieją tez inne metody, moze mniej inwazyjne, aby kosmetycznie poprawic wygląd uda? Proszę o poradę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie ma innej metody poprawy wyglądu estetycznego oprócz metod chirurgicznych. Niestety nie badając Pani nie jestem w stanie stwierdzić czy na pewno niezbędna jest operacja również drugiego uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi