Gość jola Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Codziennie miewam silne bole głowy oraz czuje bóle w nadgarstkach i prawej ręki do tego stopnia że mi dretwieje cała dłoń,,,zrobiłem prześwietlenie kręgów szyjnych tak mi polecił Doktor pierwszego kontaktu....wyniku przeswietlenia wyszło tak....zmiany zwyrodnieniowe wytwórcze w dolnym odcinku kręgosłupa szyjnego pod postacią zwężenia przestrzeni międzykregowego C5-C6 i C6-C7 oraz osteofitów na krawĘdziach przyległych trzonów.Zwapnienia w wiezadle karkowym.Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Takie zmiany mogą właśnie dawać opisywane przez Panią dolegliwości. Radzę jeszcze z tym problemem skonsultować się z neurologiem. Będzie zapewne konieczne leczenie przeciwbólowe jak też i może rehabilitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 dziękuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi