Gość Magda Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam serdecznie!! po wizycie u ginekologa dostałam skierowanie do urologa ponieważ w pęcherzu moczowym widoczna jest narośl na dzień dzisiejszy nie umiem podać dokładnej nazwy mam 32 lata. Co to może być? czy to rak? bardzo się tym przejełam. Proszę podać czy wystarczy leczenie farmakologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 To prawdopodobnie nie rak tylko zmiana łagodna typu brodawczaka. Taką zmianę urolodzy zazwyczaj usuwają drogą przezcewkową i materiał poddają badaniu histopatologicznemu przez co mają 100% odpowiedź czym jest wycięta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jhg Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ale co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi