Gość agaaa Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam, 19 grudnia 2009 mialam usunięty pęcherzyk żółciowy,nie było żadnych komplikacji. Natomiast teraz,od kilku dni czuję bol chwilę po posiłku w miejscu gdzie bolalo przed zabiegiem. Ciągle coś mi szkodzi z jedzenia i Odczuwam ciągłę nudności,czasem zdarzą się wymioty. PRoszę mi powiedzieć czy tak ma być czy coś nie dobrego się tam dzieje. Rodzinny stwierdzil ,że widocznie czymś się zatrułam i nie mogę doprosić sie żadnego skierowania na usg itp... a to trwa juz kolejny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Bez badań trudno określić co może być przyczyną tych dolegliwości. Trzeba zastanowić się nad wykonaniem kontrolnego USG jamy brzusznej jak też i gastroskopii, gdyż dolegliwości mogą być związane z patologią w zakresie żołądka i/lub dwunastnicy. O wszystkich badaniach musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi