Gość Brygida Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 w jakich sytuacjach kwalifikuje się do operacyjnego usunięcia i jakie badanie moze pokazac nam ile tego jest w jelitach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nie usuwa się tego operacyjnie. Rozpoznaje się badając stolec. Nie można dokładnie określić ilości glist. Skuteczność 100% to leki stosowane doustnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brygida Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 niestety leki nie skutkują gdyz jestem juz po 3 seriach dodam ze roznymi lekami.a bardzo utrudnia zycie przede wszystkim doskwierajace problemami z odddychaniem wywoluje u mnie ponadto wszystke ksiazkowe dolegliwosci zwiazane z zainfekowaniem glista dodam ze trwa to juzz 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 mam podobny problem....1 rok temu biorezonans wykrył glistę i lamblie ...usg wykazało zatkany pęcherzyk żółciowy...gdzieś pałęta się w przewodzie żółciowym (?)(pod żebrami na dług ok 30cm od lewej do prawej strony ) nieprzyjemne wyczuwalne ruchy , bulgotanie ucisk po zjedzeniu czegoś słodkiego, wafelka (rzadko to jem) leki nie pomagają, alinia, kilka serii zentelu po 20 dni, vermox -duże dawki...i dalej to samo... gdzieś jest gdzie nie docierają leki...Jak to usunąć? laparoskopia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Meggi Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Biorezonans ... człowieku to nie jest żadne badanie. To wróżenie z kart. W życiu nie poczujesz glisty i to jeszcze po wafelku. To nie krokodyl w zoo, któremu rzucasz kurczaka. Wybacz ...Uśmiałam się jak koń z Twojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Meggi Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A tak serio ... zrób odpowiednie badania kału a co do woreczka to do gastrologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Przyznaje racje to co napisala Aga to niestety prawda. Ja rowniez mam bardzo podobne objawy. Glisty badzi inne helmity emigruja z ukladu trawienniego dalej w organy i tkanki. To jest nieprzyjemne a czasem bolesne. Ada czy udalo Ci sie znalezc jakiegos sensownego lekarza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Polecam dr Ozimka. Przyjmuje na Wilanowskiej w Warszawie. Zapisy online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi