Gość Lola. Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam,parę dni temu na wzgórku łonowym wyczułam zgrubienie pod skórą,przesuwa się wraz ze skórą ,jest niewielkie ,o wymiarach mniej więcej centymetr na centymetr, jak by to była jakaś kulka pod skórą - nie uwypukla się na skórze - skóra w tym miejscu jest tylko zaróżowiona ale nie ma wypukłości , bardzo boli przy dotyku, samoistnie nie boli.Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Trudno określić bez badania co to może być. Może to kaszak, włókniak, drobny tłuszczak. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nnn Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ja też to mam ale nie mam odwagi pójść do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi