Gość Marek Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam! Przy kąpieli wyczuwam ruchome jakby guzki, stwardnienia żyły, czy coś w tym stylu pod obydwoma jądrami. Jest to ruchome, o twardości żyłek... nie wiem jak to dokładniej sprecyzować...- nie jest to połączone z jądrami. Nie boli, nie mam problemów z moczem ani aktywnością seksualną. Mam 27 lat. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dodam tylko,że są to pojedyncze guzki, występujące pod każdym jądrem w tym samym miejscu, wyczuwalne wyłącznie podczas kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Czesc mam taki mały problem ,podczas kapieli wyczułem naly guz na jadrze prawym raz sie zmniejsza a raz powieksza .Zadnych problemów z sikaniem nie mam tylko czasami ze zwode sa problemy a jak dotykam tego guza to boli on . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi