Gość Tomasz Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Panie doktorze zwracam się z pytaniem o zszycie podudzia prawego,wykonano rewizję rany-stwierdzono uszkodzenie tętnicy piszczelowej tylnej zaopatrzono szwami niewchłanialnymi ranę zaszyto warstwowo. Zdjęto mi szwy i mam teraz taki problem że nie mogę w pełni wyprostować stopy skóra strasznie się naciąga i boli. Jest jeszcze delikatny obrzęk stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Takie dolegliwości mogą utrzymywać się nawet i 2-3 tygodnie po zaopatrzeniu takiej rany. Potem powoli powinny się wycofywać. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 mam pytanie mam to samo swieze i mi stopa puchnie co mam zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi